Γίνε μέλος της ομάδας μας

Γίνε μέλος της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Biostile είναι μια οικογενειακή εταιρεία, η οποία τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από ραγδαία ανάπτυξη και επέκταση σε πολλές αγορές του εξωτερικού, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και σε τρίτες χώρες, οπότε συχνά αναζητούμε νέους συναδέλφους. Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης, χρειαζόμαστε συχνά φιλόδοξους και αποτελεσματικούς ανθρώπους, στους οποίους προσφέρουμε καλές συνθήκες εργασίας, τη δυνατότητα προσωπικής ανάπτυξης και ανέλιξης. Η Biostile παράγει και πουλάει συμπληρώματα διατροφής, χυμούς και τσάγια που βοηθούν τους πελάτες μας να ξεπεράσουν διάφορα προβλήματα και να διαχειριστούν το άγχος και είναι πιο γνωστά στους πελάτες με την επωνυμία Biostile. Έχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στο πρόγραμμα πωλήσεών μας. Τα συμπληρώματα διατροφής πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και δίνουμε τη μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας.

 

 

Προσφέρουμε:

– μακροπρόθεσμη συνεργασία,
– καθαρό και εύρυθμο εργασιακό περιβάλλον,
– ευνοϊκό και ενθαρρυντικό εργασιακό κλίμα,
– δυνατότητα επαγγελματικής και επαγγελματικής ανέλιξης,
– μηνιαία αμοιβή & bonus: μηνιαία επιβράβευση επιτυχημένων εργαζομένων

 

Ώρα για ανανέωση καριέρας;
Βρείτε την ιδανική ευκαιρία καριέρας μαζί μας.

Η επέκταση σε ξένες αγορές και η ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης ενισχύουν το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ανοίγονται νέες θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας και συνεπώς ευκαιρίες απασχόλησης, οι οποίες είναι κατάλληλες τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες.

 

Γιατί είμαστε καλύτεροι από τους άλλους;

Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχουν οι εργαζόμενοί μας είναι ένα ευνοϊκό εργασιακό κλίμα, ένα εμπνευσμένο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και να τους παρέχουμε τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους. Προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας ένα ευρύ φάσμα εσωτερικής και εξωτερικής εκπαίδευσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εφοδιαστούν με τις γνώσεις που χρειάζονται στην εργασία τους.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας:

  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

    προστέθηκε στο καλάθι σας.
    Ταμείο
    Καλάθι
    Εκκαθάριση καλαθιούΕπιστροφή στα προϊόντα