Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε γιατί απλά αλλάξατε γνώμη, είτε γιατί εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα. Επιστρέφοντας ένα προϊόν έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις επιστροφών παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις Συχνές ερωτήσεις και τους Όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Προτεινόμενη Υπηρεσία Επιστροφής

Για Ελλάδα: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να καλέστε την Easymail στο +30210 4835 000  και να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο κατάστημα  όπου μπορείτε να δώσετε το επιστρεφόμενο δέμα  ή ζητήσετε να το παραλάβουν από τον χώρο σας.
Για Κύπρο: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να καλέστε την Easymail στο +30210 4835 000  και να ενημερωθείτε για το πλησιέστερο κατάστημα  όπου μπορείτε να δώσετε το επιστρεφόμενο δέμα  ή ζητήσετε να το παραλάβουν από τον χώρο σας.

Σε κάθε περίπτωση, σας παρακαλούμε να εσωκλείεται στο επιστρεφόμενο δέμα συμπληρωμένη τη Δήλωση Επιστροφής που θα βρείτε στο δέμα σας ή σημείωμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την παραγγελία και οδηγίες για το αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση. Για οτι χρειαστειτε καλέστε μας στο 211 95 55 660

Διεύθυνση επιστροφής

Παρακαλούμε στείλτε την επιστροφή σας προς:
Biostile Hellas,  Σάμου 60, 15125 Μαρούσι Αττικης

Παρακαλούμε εσωκλείστε στο δέμα το Δελτίο Επιστροφής ή σημείωμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την παραγγελία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και οδηγίες για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση με άλλο είδος.

Επιστροφές χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με μέσο ανάλογο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.
Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα ή μέσω PayPal η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας στο PayPal . Αν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή θα λάβετε το ποσό με κατάθεση σε τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αντικαταστάσεις

Στην περίπτωση που κατά την επιστροφή σας ζητήσετε αντικατάσταση με άλλο είδος, δεν θα χρεωθείτε με έξοδα αποστολής για την παράδοση του δέματός σας.

προστέθηκε στο καλάθι σας.
Ταμείο
Καλάθι
Εκκαθάριση καλαθιούΕπιστροφή στα προϊόντα