Skip to content

Η εταιρεία μας:

 Συμπληρώματα διατροφής και Kαλλυντικά

Biostile

Παράγουμε συμπληρώματα διατροφής, μίγματα βοτάνων και καλλυντικά με στόχο τη φροντίδα του ανθρώπινου σώματος και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Τα προϊόντα της Biostile κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας που βρίσκεται στο Κόμεν της Σλοβενίας και είναι το χειροπιαστό αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας διεθνούς ομάδας ειδικών. Το βασικό μας γνώρισμα είναι η άριστη ποιότητα που φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για τα προϊόντα μας, καθώς χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πρώτες ύλες που τηρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα.

Οι ιδρυτές της εταιρείας Biostile είναι μέλη της οικογένειας Kosmina και δραστηριοποιούνταi στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής ήδη από το 1990. Για την μελέτη και παρασκευή των προιόντων μας έχουν κληθεί διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και οι καλύτεροι προμηθευτές πρώτων υλών της Ευρώπης, δρώντες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής. Η μάρκα Biostile ξεχωρίζει από τη μαζική παραγωγή πολλών άλλων συμπληρωμάτων διατροφής λόγω της υψηλής ποιότητας των συστατικών και της πιο περίπλοκης και ιδιαίτερης σύνθεσης ως αποτέλεσμα ολοκληρωμένης προσέγγιση; στο σχεδιασμό ποιοτικών διατροφικών βοηθημάτων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Δίνεται έμφαση σε ένα μείγμα ενεργών συστατικών με αποδεδειγμένα αποτελέσματα παράλλης δράσης και όχι μόνο σε μεμονωμένα συστατικά.

Izdelek brez naslova (30)

Gold Excellence Classification

Στη Biostile, μας απονεμήθηκε το Gold Excellence Rating CompanyWall! Τα τελευταία χρόνια, διατηρούμε σταθερά μια από τις υψηλότερες αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας, που αντικατοπτρίζει τη χρηματοοικονομική σταθερότητα και τις εξαιρετικές επιχειρηματικές πρακτικές της εταιρείας μας.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην αγορά, με ισχυρά επιχειρηματικά θεμέλια και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των επιχειρηματικών συνεργατών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Στον επιχειρηματικό κόσμο, είναι μια συνεπής πρακτική η αξιολόγηση των εταιρειών και της πιστοληπτικής τους ικανότητας. Το πιστοποιητικό πιστωτικής αριστείας που παρέχεται παρακάτω χρησιμεύει ως ένας γρήγορος, σαφής και αντικειμενικός δείκτης της επιχειρηματικής ποιότητας του παραλήπτη.

Το πιστοποιητικό CompanyWall είναι αναγνωρισμένο τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει ότι οι αποδέκτες εκπληρώνουν επιμελώς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και δεν παρουσιάζουν σημάδια λειτουργικής αστάθειας στο μέλλον.

Στις συνταγές μας, η σύγχρονη γνώση που αποκτάται μέσω της επιστημονικής έρευνας, συνδυάζεται με την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από παραδοσιακές μεθόδους και αποτελεσματικές πρακτικές προερχόμενες από όλο τον κόσμο. Αυτά αξιοποιούνται σε ένα ολιστικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων της σύγχρονης καθημερινότητας. Όποτε είναι δυνατό και κατάλληλο, προτιμάμε να χρησιμοποιούμε οργανικά συστατικά που προέρχονται κατευθείαν από τη φύση και όχι συνθετικά. Όλα τα προϊόντα μας που δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης περικλείονται σε κάψουλες υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνης (HPMC), καθιστώντας τα κατάλληλα και για vegans. Αναπόσπαστο μέρος της σειράς Biostile είναι το συγγραφικό έργο του Δρ. Majić, σχεδιασμένο για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της εκάστοτε θεραπείας για καταστάσεις όπως το μεταβολικό σύνδρομο. Αυτές οι “οδηγίες” είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας, ενεργούς και γόνιμης συνεργασίας μας. Ο Δρ. Tomislav Majić, η κύρια προσωπικότητα πίσω από αυτό το εγχειρίδιο, δεν είναι μόνο ο ιδρυτής του Κέντρου Καρδιακής Αποκατάστασης στο Šmarješke Toplice Thermal Spa, αλλά και συνιδρυτής του Αγγειολογικού Τμήματος της Σλοβενίας και επαγγελματίας συνεργάτης με τη Σλοβενική Εταιρεία Καρδιολόγων και Αγγειολόγων και εργάζεται μέχρι σήμερα με την ιδιότητα του καρδιολόγου

Πιστοποιητικά Αριστείας

Η παραγωγή προϊόντων Biostile τηρεί τα υψηλότερα ισχύοντα πρότυπα στον κλάδο. Υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής και σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, διασφαλίζοντας την επιλογή των πρώτων υλών υψηλότερης ποιότητας και τον τακτικό ποιοτικό έλεγχο. Επιλέγουμε αποκλειστικά πρώτες ύλες και ουσίες που συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς της ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμητή περιεκτικότητα σε ουσία και η απουσία ανεπιθύμητων στοιχείων επαληθεύονται μέσω τυποποιημένων αναλυτικών μεθόδων, που διεξάγονται αποκλειστικά σε πιστοποιημένα ευρωπαϊκά εργαστήρια για το σκοπό αυτό. Επιλέγουμε πρώτες ύλες που, πέρα από τις υποχρεωτικές νομικές απαιτήσεις, υποβάλλονται και σε πρόσθετες αναλύσεις για την επικύρωση της ποιότητάς τους.

ISO 22716 και Βιολογική Πιστοποίηση

Στον τομέα της παραγωγής και διανομής καλλυντικών, το πιστοποιητικό ISO 22716:2007 για Καλλυντικά – Ορθή Παραγωγική Πρακτική (GMP) επικυρώνει την υψηλή ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας.

Στον τομέα της παραγωγής και διανομής τροφίμων, ο εποπτικός φορέας Inštiut KON-CERT εκδίδει το Σλοβενικό Βιολογικό Πιστοποιητικό Αρ. 400208243 στην εταιρεία Biostile d.o.o.

 

ISO 22000: 2005 standard, GMP και HACCP

Με το πρότυπο ISO 22000:2005 και το πιστοποιητικό Good Manufacturing Practice (GMP), επιδεικνύουμε την ακρίβειά μας στην παραγωγή τροφίμων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των τελικών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα τηρούμε τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Μέσω του πιστοποιητικού SIQ No. F-092, αποδεικνύουμε την παρουσία ενός καλά εδραιωμένου και σωστά συντηρημένου συστήματος διαχείρισης που πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου HACCP.

 

Izdelek brez naslova (12)
Izdelek brez naslova (13)

Biostile Hellas I.K.E.

Διεύθυνση: Σάμου 60, 151 25 Μαρούσι Αττικής

Email: info@biostile.gr

ΑΦΜ: 801817292

Αρ.ΓΕΜΗ: 163906403000